Senaste

Dags för hemmapremiär

På torsdag spelar Kraft första hemmamatchen för säsongen, när Herculers från Uleåborg kommer till Mosedal. Kraft inledde ju med bortaseger i söndags och har goda förhoppningar om tre poäng också på torsdag.

-Tre poäng är ju nästan obligatoriskt på hemmaplan, säger tränare Nijaz Sarajlija.

Han har ungefär samma lag att ta till i denna match som mot JBK. Samsonia torde fortfarande vara borta på grund av sin skada och dessutom är Callistus Chukwu något osäker efter en känning i ljumsken. Men en av målgörarna i matchen i Jakobstad, Nedim Ibric, som fick en smäll i samband med målet, var med igen på senaste träning och kan spela

Torsdagens motståndare Hercules har inlett säsongen med två förluster, mot KuFu och VIFK. Matchen börjar kl. 16 och för publiken blir Mosedalsläktaren en något oväntad erfarenhet nu, halva läktaren är intäckt i presenning på grund av renoveringsarbeten. Västra delen av läktaren är tillgänglig och man kan gå upp från framsidan vid mitten eller också bakvägen men hamnar då att trampa på gräsmattan bakom läktaren. Båda parkeringsplatserna och biljettförsäljningarna är öppna.

J-EW.