Senaste

En poäng från Rovaniemi

Kraft fick nöja sig med en poäng från den viktiga bortamatchen mot Fc Santa Claus i Rovaniemi igår kväll. Kraft ledde matchen två gånger om med 0-1 och 1-2 men Santa Claus lyckades kvittera båda gångerna och matchen slutade 2-2.

Edis Elkaz förde upp Kraft i en 0-1 ledning i första halvlek. Målet föregicks av att Tony Lund avancerat på högerkanten och sköt ett skott som tog i stolpen där Elkaz var påpassligt framme och satte in ledningsmålet på returen. Efter att hemmalaget kvitterat satte Jonas Granfors 1-2 i den 68 min efter en frisparksvariant från Pobor och Elkaz. Santa Claus kvitterade igen och 2-2 var ett faktum vilket också blev slutresultatet. Kraft hade alla chanser att vinna matchen och hade bl.a. ett ribbskott och en stolpträff men denna gång ficka man nöja sig med 1 poäng. Santa Claus båda mål kom på hörnor vilket grämer tränare Sundlin. Det var egna misstag i markeringen som gjorde att Santa Claus fick göra två mål mot oss på hörnor.

Synd att vi inte fick med oss tre poäng från Rovaniemi, vi gjorde en mycket bra första halvlek medan vi i den andra inte fick igång samma spel och tryck mot motståndarna. Men det är bara att jobba på så kommer nog vinsterna summerar Sundlin.

Nästa match är tisdagen den 28.6 då PPT från Björneborg kommer till mosedal. PPT har lika många poäng som Kraft så det blir en viktig match igen för laget.