Senaste

Förkylt i laget inför fortsatt träningsmatchande

På lördag återupptar Krafts representationslag träningsmatchandet efter ett uppehåll på tre veckor. Man möter då Vasa IFK i Vasa, samma lag som man förlorade med 0-1 mot i sin senaste match, då i bollhallen i Mosedal. Lördagens match spelas på nya Elisa Stadion i Vasa med början kl. 13.

Flera av spelarna har varit förkylda på sistone, och en del har dragits med småskador men de flesta ska vara i skick att åka med till matchen. En som med största sannolikhet saknas är Vanja Pobor som varit sjuk en längre tid och går på en antibiotikakur.

Ett nytt kontrakt kan man också presentera, då Bekir Kadic satt namnet till pappers. Kadic, född 1996, är fostrad i Kraft, men spelade större delen av fjolårssäsongen på lån i Korsnäs FF i Fyran, där han med sina 37 mål vann skytteligan överlägset. Han gör därmed comeback i Krafts representationslag, där han fanns med även säsongerna 2013 och 2014. 

Det är också klart att provspelande mittbacken Mohamed Omic från Bosnien kommer att spela med Kraft i sommar, och han har återvänt till Närpes. Även makedoniern Nove Aceski kommer högst sannolikt att finnas med i truppen, han kommer oavsett att finnas i Närpes då han fått arbete här. Dessutom är avsikten att få till kontrakt med ännu några av de egna unga spelarna som är med och tränar.

 

Krafts fortsatta program för träningsmatcher efter lördagen:

18.3 Kiisto - Kraft
25.3 Kraft - Musa
31.3 SJK Akatemia - Kraft
8.4 Musa - Kraft
14.4 Kraft - SJK Akatemia
15.4 alternativt 22.4 JBK - Kraft