Senaste

Inga poäng för Kraft i Seinäjoki

Kraft kunde inte rubba SJK:s andra lag, eller U23, på den nya fina bollplanen i Seinäjoki. Den perfekta mattan gynnade hemmalagets bollskickliga spelare.

SJK2 fick en bra start med två mål inom de första 11 minuterna. Det ena kom på en nick under ribban efter en hörna, det andra var ett spelmål med skott från närhåll.

Kraft kunde efter en kvart börja med lite mer eget spel och vid 20 min kom Granfors i prefekt läge på inlägg från Johansson, men nicken gick rakt på målvakten. Också Emric hade ett hyfsat läge före paus, men skottet blev lite för beskedligt.

I andra halvlek hade Kraft rätt mycket av spelet, men de riktigt bra chanserna ville inte komma. Istället var det SJK2 som ökade till 3-0 efter snyggt väggspel och skott från närhåll av Joonas Lepistö, som gjorde alla tre målen för SJK2.

Nikola Erceg var en ny spelare för Kraft, som kommer närmast från TP-47. Han uppträdde lugnt och rutinerat på mittfältet, dock utan att utmärka sig speciellt ännu i denna match.