Senaste

Klar förlust mot JBK

Efter två segrar i rad av Kraft hade publiken på 419 personer kanske väntat sig en trevligare karnevalsmatch, speciellt som motståndarna hade vunnit bara tre matcher hittills i år och låg efter Kraft i tabellen.

Gästande JBK var dock det bättre laget och skapade en del framåt med tidvis snyggt passningsspel medan Kraft hade svårt att ta sig förbi JBK-försvaret.

En misslyckad bakåtpassning av Kraft ledde till 0-1 av Häggblom i 34:e minuten. Några minuter senare lyckades Kraft bita sig fast i ett anfall så att Kakhaber fick på ett hårt skott, 1-1. JBK gjorde 1-2 på en bra frispark, stolpe in, i halvlekens sista minut. Detta efter en tackling bakifrån av Ibric, då låg redan två spelare på gräsmattan efter en annan tackling där Kraft kunde ha fått frispark istället men domaren lät spelet fortsätta.

I 54:e minuten var det dags för Kronholm igen. JBK drog upp ett anfall på högerkanten och en passning inåt ledde till skott ur bra läge, 1-3. Fem minuter senare blev det 1-4, Remesaho nickade in från närhåll framför mål. Vid dessa båda mål hann Kraftförsvaret helt enkelt inte med. En klar förlust var ett faktum.

Öppningselvan: Eriksson, Marca, Lund, Granfors, Omic, Kakhaber (70 Lappveteläinen), Ibric, Johansson, Westerholm N, Ivars (54 Norrback), Storgeust (54 Westerholm A).