Senaste

Kraft kämpade men TPV vann

Det blev en ny förlust för Kraft i Mosedal på onsdagskvällen när Tammerforslaget TPV kom på besök. Gästerna vann med 1-3.

Kraft höll länge siffermässigt jämnt mot TPV, ett lag som har etablerat sig i övre delen av tabellen ända sedan säsongstarten. Första halvleken såg ut att sluta mållös efter jämnt spel även om TPV var något vassare i sina anfall. Just före paus blev det dock 0-1 när gästerna kom i ett snabbt anfall på högerkanten och en boll lyftes in framför mål där Eino-Veikko Ek nickade in, 0-1.

I andra halvlek kom Kraft igen och när TPV-målvakten missade en boll från högerkanten kunde Mikael Johansson skjuta på volley i mål, 1-1. Något senare hade Simon Storgeust ett skott i ribban.

Det såg länge ut som matchen skulle sluta oavgjord men vid 79 minuter fick TPV en frispark som Mika Ahonen kom åt att nicka i mål. I slutminuterna fick gästerna en straff som gav slutresultatet 1-3.

Callistus Chukwu var med igen efter långtidsskadan, han spelade en halvlek. Det blev hela sex varningar för Kraft, mot en för TPV.  Publik: 250.

Laget: Karl-Filip Eriksson, Tony Lund, Edis Hodzic (58 min Simon Storgeust), William White, Mikael Johansson, Kakhaber Samsonia, Muhamed Omic, Lavi Marca, Oskar Ivars (46 min Callistus Chukwu), Jonas Granfors, Nedim Ibric