Senaste

Kraft slog TP-47

Kraft vann lördagens match mot TP-47 från Torneå med 2-1 efter 1-1 i halvtid. Målgörare för Kraft var Oskar Ivars och Semsudin Mujkic. Det var ingen särskilt välspelad match som de 292 åskådarna bjöds på, men Kraft gjorde vad som förväntades och vann.

Kraft inledde starkast och hade tidigt några bra chanser. Det var dock TP-47 som hade den bästa chansen första halvtimmen med ett skott som Eriksson med möda räddade till hörna.

Vid 39 min var det dags för 0-1, ett skott av Tangko i bra läge som gick i mål. Några minuter senare kom Kraft i ett anfall där Storgeust hittade Granfors som hårt uppvaktad sköt i ribban, returen gick till en fri Ivars som sköt säkert i mål, 1-1.

Genast i början av andra halvlek kom Kraft upp i ett anfall. Granfors tog ner en långpassning och passade vidare till nyinbytte Mujkic till höger. Mujkic avancerade och gjorde skickligt 2-1 ur liten vinkel.

TP-47 kämpade för att få poäng med sig på den långa hemresan och man hade också en viss press på Kraft och även något farligt läge, men Kraft kunde klara av att hålla undan. Ett par mål till borde hemmalaget också ha gjort på de lägen som uppstod när TP lyfte upp spelarna. Men andra segern i rad smakade bra nu. God chans till fler poäng borde det vara nästa lördag när det är ny hemmamatch, mot JBK.