Senaste

Seger i sista hemmamatchen

Det blev seger med 3-1 i sista hemmamatchen för säsongen när Kraft slog gästande PK-37 från Idensalmi. För Kraft som inte vunnit på länge var det en välkommen seger som avslutning i Mosedal, i en match som var ganska jämn och där PK-37 missade ett par chanser att utjämna efter sitt mål och Kraft istället fick en straff som definitivt avgjorde.

Första halvlek var länge rätt händelselös men gästerna med vinden i ryggen hade något vassare chanser, ställningen var 0-0 i halvtid.

I andra halvlek kom Kraft ut med nya krafter och skapade en del framåt. En hörna för Kraft ledde till ett inlägg från vänster mot William White som fanns kvar framför mål och kunde nicka in bollen, hans första mål för Kraft. En stund senare kunde Kraft ta tillvara ett slarvigt uppspel av gästerna och snabbt kontra, Semsudin Mujkic sköt bollen i mål med ett precist distansskott. 2-0 till Kraft efter 56 minuter.

Tio minuter senare kom PK-37 i ett snabbt anfall, Karl-Filip Eriksson var tvungen att lämna retur på skottet och Panu Leppä satte in bollen i tomt mål. Strax efteråt var det nära att bli utjämnat men PK-37 missade från närhåll framför öppet mål. En stund senare hade gästerna en boll strax utanför stolpen.

En kvart före slutet hade Kraft ett bra anfall och en motståndare hejdade ett inlägg från Jonas Granfors med handen med straff som följd. Granfors sköt själv straffen säkert i mål.

Eriksson fick spelarpriset i Kraft. Publik 200. Kraft avslutar säsongen med bortamatch på lördag i Torneå mot TP-47.

Laguppställningen: Eriksson, Lund, Nygård, Omic, Sigg (63 Storgeust), White, Erceg, Mujkic, (85 A. Westerholm) Johansson (76 Besic), Kakhaber, Granfors.