Senaste

Seriekontraktet säkrat i Torneå

Kraft säkrade i går seriekontraktet när man spelade 1-1 borta mot TP-47 i Torneå.

Poängfixaren Edis Elkaz rann igenom i den 90 minuten och rullade in 1-1 vilket även säkrade serieplatsen och division 2 spel nästa säsong.

Tränare Sundlin drog en lättnadens suck efter matchen och var stolt över sina adepter. Vi gjorde strålande insats i dag speciellt i andra halvlek. Alla jobbade hårt och för varandra. Vi hade fem klara målchanser, bl.a Jonas och Kim hade riktiga fem före lägen där målvakten räddade. Men till slut så fixade Edis 1-1 när han hann först på en långboll från Dennis Norrback och rundade målvakten och rullade in kvitteringen. En viktig kvittering som säkrade serieplatsen.

Nu tar vi emot OPS hemma på mosedal i sista omgången och får spela utan press vilket givetvis är skönt.