Senaste

Storförlust i Uleåborg

Det blev en storförlust för Kraft i bortamatchen mot Hercules på söndagen efter ett ras i andra halvlek.

Hemmalaget gick till ledningen mitt i första halvlek och 1-0 stod sig till paus.

I början av andra halvlek vid 53 min blev det 2-0, sedan två mål efter varann vid 61 och 62 minuter fram till 4-0 och därefter 5-0 i 67:e minuten. 6-0 blev det vid 81 min och 7-0 vid 85. Hercules går med denna seger upp i serieledning medan Kraft får bli kvar på nästsista plats i tabellen.

Förlusten är den siffermässigt största för Kraft sedan våromgången 2013 när det också blev 7-0 för ÅIFK i Åbo.

Kraft har nu en tvåveckors paus innan hemmamatchen mot TamU, en match som torde bli betydligt jämnare.

Öppningselvan: Lund J, Kakhaber (64 Sigg), Marca, Lund, Hodzic (55 Ivars), Johansson, Granfors, Omic White, Storgeust (55 Westerholm A.), Ibric.