Senaste

TPV besegrade Kraft

TPV var som väntat en för svår motståndare för Kraft i Tammerfors på lördagen. Segersiffrorna blev 3-1 efter 0-0 i halvtid.

Kraft öppnade öppnade bra och höll hela första halvlek jämna steg med serietvåan på den något regnhala Tammelaplanen.. TPV hade något vassare chanser men också Kraft var farligt framme ett par gånger, t.e.x. vid en frispark.

Kraft kom oturligt igång efter paus och TPV gjorde 1-0 redan i inledningen av andra halvlek. Det blev också 2-0 några minuter senare när hemmalaget lite väl enkelt kunde sätta in en frispark.

Kraft kom igen och Mujkic sköt 2-1 efter en hörna. Man fortsatte också att jaga ett utjämningsmål men när TPV kom åt att göra 3-1 efter att Kraft förlorat bollen i försvaret så var saken klar och TPV fick ännu en rad chanser innan domaren blåste av matchen.

Kraft kämpade väl men det räckte inte och nu är det då i praktiken klart att det blir trean nästa säsong.

Pris i Kraft: Chukwu, publik 440

Laguppställningen: Eriksson, Lund, Nygård, Omic, Ibric, White, Erceg (71 min Ivars) Mujkic, (81 Storgeust) Chuckwu, Kakhaber (81 Sigg), Granfors.