Senaste

Kraft vann i Torneå

Kraft avslutade säsongen med bortamatch mot TP-47 i Torneå och vann med 1-2. Oskar Ivars och Callistus Chukwu gjorde Krafts mål.

Med fem minuter kvar av första halvlek gjorde Oskar Ivars mål, 0-1.
-Vi hade ett anfall längs kanten och jag fick ett inlägg vid 16 meter och sköt direkt ett markskott som gick in.

0-1 var också läget i halvtid. Drygt en kvart in i andra halvlek fick hemmamålvakten Lauri Rönkkö rött kort  när han fällde Samsonia Kakhaber. På straffen som följde gjorde Chukwu 0-2.

Sifet Becic fick rött kort vid 80 minuter efter två varningar. TP-47 gjorde sitt första mål vid 85 min, 1-2 som också blev matchens slutresultat.
-Vi var nog det bättre laget. Kul att vinna, även om det tyvärr blir trean nästa år, sade Oskar Ivars efter matchen.

Krafts lag: Eriksson Karl-Filip, Kakhaber Samsonia, White William, Lund Tony, Chukwu Callistus, Omic Muhamed, Ivars Oskar (73 Westerholm A.), Sifet Becic, Erceg Nikola, Nygård Jens, Storgeust Simon (30 Sigg Lucas).