Senaste

Oavgjort i Mosedal: Kraft - OLS 1-1 (0-0)

Krafts herrlag mötte ligalaget AC Oulus akademilag OLS i årets hemmapremiär på gräs i Mosedal på söndag kväll. Inför 398 åskådare stod Kraft för en riktigt bra insats mot de unga gästerna från Uleåborg. Efter en jämn första halvlek, där OLS ligaförstärking Samu Alanko hade den vassaste chansen, gick man till pausvila vid ställningen 0-0. K-F Eriksson i Krafts mål gjorde en gedigen insats och stod för flera matchavgörande räddningar under matchen. I andra halvleken gick Kraft till en tidig ledning efter att fint anfall som till slut antecknades som självmål. Nedim Ibric som även han gjorde en mycket bra match stod för ett fint förarbete till målet där också ungdomarna Rijad Badnjevic och Lukas Sigg var inblandade. Kraft hade ytterligare några chanser att utöka ledningen men mot slutet av matchen kunde OLS flytta upp spelet och lyckades efter några vassa chanser sätta in en rättvis kvittering i 87 minuten. Målskytt Kurvinen. Förutom högerbacken Ibric och Eriksson i målet kan också mittfältstrion Kevin Peth, Markus Nordman och Lukas Sigg lyftas fram, men hela laget kämpade bra och kan vara nöjda med kvällen trots att det till slut blev "bara" oavgjort. Kraft fortsätter i toppen av tabellen på en fin andra plats efter helgens matcher.