Senaste

Årets första träningsmatch i Raumo

Krafts herrlag spelade årets första träningsmatch utomhus i fint vinterväder på konstgräs i Raumo på lördagen 11.2. Kraft mönstrade ett mycket ungt lag med flera B-juniorer med på resan. Hemmalaget Pallo-Iirot som också håller till i div 2 tog ledningen i den 25 minuten men Samir Isanovic utjämnade på en frispark i den 32 minuten. Resultatet 1-1 stod sig sedan nästan matchen ut men i slutminuterna lyckades Iirot göra segermålet till 2-1 som också blev slutresultat. Det unga laget stod för en positiv insats i premiären. Fyra B-juniorer; Zacharias Eriksson, Axel Lärka, Topias Kärkkäinen och Viggo Bergvik spelade den andra halvleken och kan alla vara nöjda med eftermiddagen.

Krafts laguppställning: Anttila (46' Eriksson) - Hammarström, Åbonde (46' Lärka), Björkqvist, N. Westerholm (46' Velic) - Ibric, Badnjevic (46 ' Kärkkäinen), Sabanovic, Ibrahim (46' Bergvik) - Isanovic, Storfors (46 ' Fadul).