Senaste

Oavgjort i hemmapremiären

Kraft och Kups Akademilag delade poängen i en hård kamp på Mosedal på söndag kväll 7.5. Kraft inledde bäst och tryckte tillbaka de unga gästerna från Kuopio i inledningen. Samir Isanovic kunde rättvist nicka in 1-0 i den 13 minuten. Kraft kunde ha gjort nåt mål till under första delen av halvleken men så småningom kom gästerna allt mera in i matchen. Okko Nenonen utjämnade till 1-1 i den 42 minuten. I den andra halvleken hade gästerna mera boll och satte tidvis Krafts försvar under hård press. Inga fler mål gjordes denna kväll, matchen slutade 1-1 och Kraft har nu inlett säsongen med två oavgjorda mot ligalagen Kups och AC Oulus akademilag. I nästa match blir det bortamatch mot serienykomlingen TP-47 från Torneå. Då får Kraft med lagkapten Kevin Peth som varit avstängd i de två första matcherna.